eWeLink, eWelink, Иформация

eWelink – Дом | Групов контрол и Споделяне

За да имате интегрален опит в интелигентния дом, трите функции на приложението eWeLink, дом, групов контрол и споделяне са от решаващо значение.

Дом в приложението eWeLink е мястото, където всички ваши устройства за интелигентен дом съществуват във физически. Възможността за добавяне и управление на домове въз основа на техните местоположения е основната предпоставка да можете да контролирате устройства чрез групи или да споделяте устройства.

За да подредите устройствата и да ги групирате по местонахождението, функциите, честотата на използване или по какъвто и да е друг начин и да ги направите достъпни за всеки член на вашето домакинство, дом, групов контрол и функция за споделяне са за това.

ДОМ

От eWeLink V4.0 се въвежда концепцията за дома, която позволява на потребителите да поставят интелигентни устройства на различни места. Би било по-удобно да контролирате и управлявате устройства въз основа на техните физически местоположения.

Устройствата на различни места могат да се добавят към различни домове, за да се показват устройства от едно място на една и съща страница. Например, трябва да отделите контактите и електрическите крушки в къщата на родителите си от вашата.

Създайте два дома, единият за вас, а другият е наречен Родители“.

За да превключвате между домове, докоснете бутона „Моят дом“ горе вляво на раздела Начало.

Освен това можете да създадете няколко стаи във всеки дом, за да подредите допълнително устройства в различни стаи за бърз достъп.

В случай, че искате да преместите устройство от една стая в друга, като например преместване на лампа от хол в спалня, моля, докоснете „Управление на стаи“ и следвайте стъпките по-долу.

ГРУПОВ КОНТРОЛ

Понякога бихме искали да контролираме няколко устройства от един и същ тип едновременно. Например във вашия хол има три смарт електрически крушки. Искате те винаги да остават в синхрон помежду си, не само тяхното включване/изключване, но и тяхната яркост и цвят. Функцията за групов контрол прави точно това, което искате.

След създаването на група ще я видите на началния екран. Точно както включване/изключване на друго устройство, докоснете името на групата, за да контролирате всички устройства в групата. За смарт крушки също ще се синхронизират яркостта, цвета, цветовата температура на устройствата от групата.

Забележка

Можете да създадете група само за устройства в един и същ дом. Устройствата в различни домове, дори един и същи тип, не могат да бъдат поставени в една група.

СПОДЕЛЯНЕ

За да разрешите на други хора да контролират вашето устройство, ще трябва да споделите устройството с тях.

Следвайте инструкциите по-долу, за да споделите устройство.

1. Докоснете „Настройки на устройството“ и изберете „Споделяне“

2. След това изберете държавата и въведете акаунта на получателя.

Ако искате да споделяте други устройства едновременно, изберете другите устройства, които да споделите.

3. Ако информацията за адресата е вярна, ще видите акаунта му в секцията „Управление на споделянето“.

Забележка

След като докоснете „запази“, получателят ще получи съобщение за споделяне в центъра си за съобщения и споделеното устройство ще бъде в неговия списък.

Възползвайте се от нашите предложения за умен дом, като разгледате нашата страница за автоматизация.

Всички произведения на литературата, както и фотографските произведения и такива, създадени по начин, аналогичен на фотографския в този блог са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. ©

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *