МИСИЯ И ВИЗИЯ

Добре дошли в s-deal.eu, вашият онлайн магазин, за разнообразни и интелигентни устройства. Ние сме екип от всеотдайни професионалисти, ангажирани да предоставят на своите клиенти възможно най-доброто онлайн пазаруване.

С помощта на нашите продукти може да получите това, което търсите, на изключително добра цена. За да гарантираме качеството, което заслужавате, работим с едни от най-добрите доставчици и брандове.

В s-deal.eu предлагаме голямо разнообразие от продукти от различни категории: електроника, аксесоари за телефони и компютри, автоматизация за дома и много други, които ще улеснят живота ви. Всеки ден се стараем да ви изненадваме с нови, интересни и функционални попълнения. В основата на нашата мисия и стратегия е стремежът да бъдем актуални и с поглед към бъдещето.

Ние вярваме, че пазаруването трябва да бъде лесно и безпроблемно. Именно заради това създадохме интуитивен уебсайт, който да бъде удобен за потребителя.

Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет. Стремим се да предоставяме изключително обслужване по всяко време. Нашият екип е винаги на разположение, за въпроси и съдействие. Работим неуморно, за да гарантираме, че пазаруването ви с нас е положително.

Благодарим ви, че избрахте s-deal.eu онлайн магазин. Очакваме с нетърпение да ви обслужим.

Разполагаме с модерен сайт, който предоставя лесен достъп до всички продукти от добре селектирано портфолио. Интуитивното меню помага да спестите време, а атрактивните цени са достъпни за всеки. Консултантите на S-Deal.eu са на Ваше разположение. Може да разчитате, че ще отговорим на всичките въпроси и ще съдействаме при всяка необходимост, защото сте важни за нас.

Разглеждайте и споделяйте нашия сайт, зарадвайте себе си и своите приятелите с нещо иновативно и уникално от S-Deal.eu по всяко време!

TIMELINE

2023 - Какво предстои?

За настоящата 2023 г. нашият екип планира да улесни клиентите, като изгради два нови сайта. Всеки от тях ще бъде специализирано насочен към своята продуктова гама.

Като представители на Itead през 2023 г. ние ще развием продуктите на SONOFF в  Sonoff.com за няколко пазара.

Също така в плановете сме включили изграждането и подобрението на страниците ни в социалните мрежи, като:

S-deal.eu  – Instagram | Facebook | YouTube

Selfiestick.bg – Instagram | Facebook

what-to-expect

2022

През 2022 бяхме обърнати изцяло към своите клиенти и развитието на предлаганите им услуги.

Успяхме да се разширим:

  • отворихме първия си шоурум в София – Цар Самуил 18.
  • придобихме домейните Sonoff.com, Selfiestick.bg, Endoscope.bg/eu и още няколко други, които да реализираме, като бъдещи проекти.

Ребрандирахме се :

  • Сменихме логото си с ново, което напълно отразява характера и същността на нашия бизнес.
  • Сменихме името си и все още сме в процес на преминаване от s-deal.eu към smartdeal.bg за да бъдем по-логични и разпознаваеми.

WHAT'S NEXT ?

2021

На този етап от развитието си бяхме фокусирани върху създаването на една по-добра платформа за нашите клиенти. Нашата цел беше насочена изцяло в това да предосатвим по-добро изжияване в процеса на пазаруването.

Тогава се роди основният ни сайт S-Deal.eu или SmartDeal.bg, който да обединява всичко, от което един съвременен човек се нуждае.

Next step 2

2019-2020

През 2019-2020 г. стартирахме, като хоби страница в небезизвестната платформа OLX, в която предлагахме продукти, трудно намиращи се на нашия пазар. С няколко последващи стъпки създадохме и първата си собствена платформа, на която да представим гамата от продукти в най-различни категории.

С течение на месеците се трупаха и клиентите, с които имахме честта да се срещнем, запознаем и работим. Хобито придобиваше все по-ясна визия на един бъдещ бизнес. Доверието на нашите клиенти ни мотивираше да вървим напред. Вниманието, което се стараем да им предоставим и отношението, с което работим ни спечелиха много приятели, които ценим и до днес.

First step

Последвайте ни в Instagram