МИСИЯ И ВИЗИЯ

S-deal.eu е млада и динамична компания с екип от мотивирани и нестандартно мислещи хора.  През целия си път до тук работим върху стратегия, ориентирана изцяло към клиентите. Целта ни е да превърнем пазаруването в лесно, забавно и полезно занимание.

С помощта на нашите продукти може да получите това, което търсите, на изключително добра цена. За да гарантираме качеството, което заслужавате, работим с едни от най-добрите доставчици и брандове.

Гамата продукти включва различни категории: електроника, аксесоари за телефони и компютри, автоматизация за дома и много други, които ще улеснят живота Ви. Всеки ден се стараем да Ви изненадваме с нови, интересни и функционални попълнения. В основата на нашата мисия и стратегия е стремежът да бъдем актуални и с поглед към бъдещето.

Разполагаме с модерен сайт, който предоставя лесен достъп до всички продукти от добре селектирано портфолио. Интуитивното меню помага да спестите време, а атрактивните цени са достъпни за всеки. Консултантите на S-Deal.eu са на Ваше разположение. Може да разчитате, че ще отговорим на всичките въпроси и ще съдействаме при всяка необходимост, защото сте важни за нас.

Разглеждайте и споделяйте нашия сайт, зарадвайте себе си и своите приятелите с нещо иновативно и уникално от S-Deal.eu по всяко време!

Последвайте ни в Instagram