TIMELINE

2023 - Какво предстои?

За настоящата 2023 г. нашият екип планира да улесни клиентите, като изгради три нови сайта. Всеки от тях ще бъде специализирано насочен към своята продуктова гама.

Като представители на Itead през 2023 г. ние ще развием продуктите на SONOFF в  Sonoff.com за няколко пазара.

Също така в плановете сме включили изграждането и подобрението на страниците ни в социалните мрежи, като:

S-deal.eu  – Instagram | Facebook | YouTube

Selfiestick.bg – Instagram | Facebook

what-to-expect

2022

През 2022 бяхме обърнати изцяло към своите клиенти и развитието на предлаганите им услуги.

Успяхме да се разширим:

  • отворихме първия си шоурум в София – Цар Самуил 18.
  • придобихме домейните Sonoff.com, Selfiestick.bg, Endoscope.bg/eu и още няколко други, които да реализираме, като бъдещи проекти.

Ребрандирахме се :

  • Сменихме логото си с ново, което напълно отразява характера и същността на нашия бизнес.
  • Сменихме името си и все още сме в процес на преминаване от s-deal.eu към smartdeal.bg за да бъдем по-логични и разпознаваеми.

WHAT'S NEXT ?

2021

На този етап от развитието си бяхме фокусирани върху създаването на една по-добра платформа за нашите клиенти. Нашата цел беше насочена изцяло в това да предосатвим по-добро изжияване в процеса на пазаруването.

Тогава се роди основният ни сайт S-Deal.eu или SmartDeal.bg, който да обединява всичко, от което един съвременен човек се нуждае.

Next step 2

2019-2020

През 2019-2020 г. стартирахме, като хоби страница в небезизвестната платформа OLX, в която предлагахме продукти, трудно намиращи се на нашия пазар. С няколко последващи стъпки създадохме и първата си собствена платформа, на която да представим гамата от продукти в най-различни категории.

С течение на месеците се трупаха и клиентите, с които имахме честта да се срещнем, запознаем и работим. Хобито придобиваше все по-ясна визия на един бъдещ бизнес. Доверието на нашите клиенти ни мотивираше да вървим напред. Вниманието, което се стараем да им предоставим и отношението, с което работим ни спечелиха много приятели, които ценим и до днес.

First step

Последвайте ни в Instagram