ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА

 • Онлайн

Онлайн поръчки може да правите по всяко време, удобно за Вас.

 • По телефон

Поръчки по телефон може да правите всеки ден от 9:00 ч. до 20:00 ч.  В случай, че не успеете да се свържете с нас, задължително ще Ви върнем отговор във възможно най-кратък срок.

 • По мейл на office@s-deal.eu

Поръчки по мейл* може да правите по всяко време.

*Важно: при този тип поръчка, може да има забавяне.

Ние наистина ценим Вашето време и знаем, че всеки би искал да разполага със своя продукт. Винаги се стараем да подготвим и изпратим поръчките в максимално кратък срок.

Стандартно поръчките се обработват всеки работен ден до 18:30 ч., в събота до 11:30 ч. Подават се за доставка още на същия ден. Изключения се допускат рядко, поради непредвидени причини**.

** При подобни случаи може да забавим изпращането на пратката за времето, необходимо за отстраняване на пречките.

*** Поръчки, направени с опция – превод по банков път, се обработват и изпращат след получаване на паричния превод.

Доставката на поръчки се осъществява чрез услугите на куриерските фирми, с които си партнираме.

Основно работим с Еконт, но е възможна доставка и чрез друга компания, която сте избрали. В такъв случай се налага предварително да уточните това с нас. За да го направите използвайте методите за връзка в раздела Свържи се с нас.

Доставката на поръчки се осъществява чрез услугите на куриерските фирми, с които си партнираме. След изпращане на пратката, времето за доставка е 1 ден.

Изключение правят изпратените пратки в събота- получават се в понеделник.

Важно: времето за доставка е актуално само в стандартни делнични и почивни дни. Това не включва празници, официални почивни дни и непредвидени обстоятелства**

** При подобни случаи, s-deal.еu, може да забави изпращането на пратката:

 • защото работи с празничното работно време на куриерската фирма
 • защото е необходимо време за отстраняване на непредвидените пречки.

*** Поръчки, направени с опция превод по банков път, се обработват и изпращат след получаване на паричния превод.

Всяка поръчка, направена през нашия уебсайт, генерира потвърждение по мейл за направена и обработена поръчка. Там ще получите подробна информация с описание на продуктите и стойността ѝ.

За да получите касова бележка:

Препоръчваме да изисквате касова бележка от куриерите/служителите в офисите на куриерските фирми. Като наши партньори те са задължени да издават бележка при предаване на пратката.

*** В някои случаи гаранцията на продукти, закупени от нас може да изисква касова бележка.

При необходимост от фактура:

 • Може да подадете данните за фактура в коментар към поръчката, по телефон или мейл.   (Ако изберете опцията мейл, се свържете с нас по телефона и ни информирайте, че сте изпратили данни за фактура.)
 • В случай, че пратката е с наложен платеж, задължително изисквайте касова бележка | разписка (от куриерите/служителите в офисите на куриерските фирми), която да прикачите към своята фактура.
 • Ако плащането е по банков път, то пратката ще бъде изпратена без наложен платеж, с доставка за Ваша сметка. При този тип плащане може да получите фактурата по мейл или физически, поставена в пратката.

Може да направите промяна или да откажете поръчка.

За да направите промяна на поръчка е необходимо:

 • Да се свържете с нас по телефон или messenger | viber в деня на поръчката до 17:00 ч.. Така ще можем да осъществим промяната преди изпращането на пратката.
 • В случай, че се свържете с нас след 17:00 ч. или сте използвали мейл- не гарантираме, че ще успеем да променим поръчката.

За да откажете поръчка е необходимо:

 • Да се свържете с нас по телефон или messenger | viber в деня на поръчката до 17:00 ч., за да може да извършим отказ преди изпращането на пратката.
 • В случай, че се свържете с нас след 17:00 ч. или сте използвали мейл за отказ, е възможно да заплатите куриерска такса за доставка и връщане на пратката.

Важно! Клиентът има право да върне закупена от S-deal стока в рамките на 14 дни от датата на получаването ѝ. Може да го направи без да посочва причина, без да дължи неустойка или обезщетение. Единствено трябва да покрие куриерските разходи по връщането на продуктите.

В случай, че са изпълнени условията от раздела ОТКАЗ ОТ ПОРЪКА, стойността на стоката ще бъде възстановена по банков път или същата ще бъде заменена (в зависимост от желанието на клиента).

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

Плащането на Вашата поръчка може да бъде направено с наложен платеж или чрез банков превод.

 • Когато направите поръчка с метод за плащане- наложен платеж, плащането става при получаване на пратката от съответната куриерска компания.
 • Когато направите поръчка с метод за плащане- банков превод, е необходимо да се свържете с нас за да Ви предоставим банкова сметка за плащане.

След като направите банковия превод по дадена поръчка трябва да ни информирате, за да я обработим и изпратим максимално бързо.

Крайната цена на поръчка включва всички продукти, които сте добавили в количката, без добавена доставка.

Всички цени на продуктите в S-deal.eu са с обявена крайна цена и включено ДДС.

Цената на доставката варира спрямо размера и теглото на продукта.
Услугата може да се оскъпи ако изберете опция “до адрес” или заявите “точен час” на доставка.

Когато доставката е до офис на съответната куриерска компания, цената на доставката се заплаща на място.

Цената, калкулираната от системата ни може да се различава в малки граници от крайната (в случай, че бъде добавен SMS за известяване, при промяна на адрес за доставка; получателя и други), както и по независещи от нас причини***.

*** При промени в цените и условията за тяхното определяне, наложени от страна на куриерската компания.

Партньорските ни отношения с фирма Еконт позволяват да предложим на своите клиенти 10% отстъпка от стандартната тарифа за доставка на куриера.

Цената на доставката се поема от купувача. Заплаща се отделно, не е включена в общата стойност на поръката от сайта. (освен в случаите когато е упоменато друго***.)

*** Цената на доставка може да бъде безплатна или намалена:

-при промоция от страна на S-deal.eu;

-в случаи на обявена сума за поръка, след която доставката е безплатна за купувача. За тази опция може да научите от началната страница на S-deal.eu.

На S-deal.eu може да следите за регулярните промоции и отстъпки на нашите продукти.

Препоръчваме да добавяте желаните артикули в секцията „любими“ за по- удобно проследяване на текущите намаления.
Допълнителни отстъпки може да получите при различни кампании, които провеждаме, както и при закупуване на едро.

В случай, че желаете да работите с нас, закупувайки продукти на едро, може да ни пишете на мейл office@s-deal.eu или да попълните контактната ни форма. В отговор ще ви изпратим оферта с конкретни условия.