Smart Home, eWelink

eWeLink Smart Home

eWelink s deal

eWeLink е интелигентен домашен център, който ви позволява да контролирате и управлявате любимите си умни устройства от различни марки в едно приложение.

eWeLink е безплатно приложение за интелигентен дом, което може да управлява и контролира над 150 умни устройства от повече от 80 марки.  В момента той е съвместим с повечето популярни устройства за домашна автоматизация като Apple HomeKit, Google Nest, Amazon Echo.

Какво друго?

eWeLink поддържа няколко езика и броят им  ще се увеличава в бъдеще.

Като приложение за смарт управление, получава все по-голямо внимание на пазара с над 5 милиона активни потребители и 8 милиона добавени умни устройства.

Потребителите могат да изтеглят най-новите версии на приложението от:

Умен дом на една ръка разстояние

Дистанционно управление – преобразувайте обикновените устройства в умни устройства. Лесно и без много усулич може да имате пълен контрол над вашите уреди с голяма гама от функциите предосатвени от приложението eWeLink.

Автоманично включване и изключване

График на времето – автоматизирайнте като зададете време за включване и изключване на вашите уреди в зависимост от желаните от вас моменти или нужди.

eWeLink 03

По-интелигентни
Отколкото преди

Интелигентни сцени – давайки ви решение за гупов контрол може лесно и бързо с изграждане на смарт сцени да управлявате много на брой устройства едновременно с едно натискане на телефона.

Намерете устройството, бързо и лесно

Групово управление – предлага възможност за създаване на групи устройства.  Направете организиране на свързани устройства въз основа на местоположение, функция или други типове, удобни за вас, за да намерите устройството, което искате да управлявате на вашият телефон бързо.

Контролирайте с цялото си семейство

Споделяне на устройства – споделяйте вашите устройства със семейството си  или с колегите в офиса.  Разширете възможностите на управление, като предосатвите всеки да има възможност да управлява вашият смарт дом или офис.

eWelin share

Подсигурете вашите устройства, Перфектна съвместимост, LAN управление и още много други опции, които биха направили вашият живот по лесен и удобен.

Възползвайте се от нашите предложения за умен дом, като разгледате нашата страница за автоматизация.

Всички произведения на литературата, както и фотографските произведения и такива, създадени по начин, аналогичен на фотографския в този блог са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. ©

One thought on “eWeLink Smart Home

  1. er izle каза:

    Hello and thank you for this blog is a true inspiration..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *